Home / Brummen / Party at the P@rk

Party at the P@rk

BRUMMEN – Het nieuwe schooljaar is op Kindcentrum het P@ark geopend met een Party at the P@rk Tijdens een barbecue werd door kinderen, ouders, leerkrachten en begeleiders lekker bijgepraat en kennis gemaakt met nieuwe kinderen en hun ouders. Iedereen kon de fototentoonstelling met vakantiefoto’s bekijken en ook werd de jaarlijkse taartenwedstrijd gehouden. Er waren prachtige en heerlijke taarten te proeven. Alle bakkers kregen de complimenten van keurmeesters Paul Jolink en Erwin Zwierenberg. Zij beloonden Patricia Mulder en Linda Piechnick voor hun heerlijke taart. De mooiste taarten waren gebakken door Bregje Bos en Diana Lijnsvelt. Zij mogen een workshop taartenbakken volgen bij bakker Jolink.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.