Home / Brummen / Veertig jaar vrijwilliger

Veertig jaar vrijwilliger

BRUMMEN – Stichting Welzijn Brummen heeft mevrouw Oudbier onlangs in het zonnetje gezet. Ze is al veertig jaar vrijwilliger bij SWB, op dit moment als gastvrouw bij het koersbal en creatieve ouderen in Plein Vijf in Brummen.

Het is bijzonder dat mevrouw Oudbier al zo lang actief is in de Brummense samenleving. Dat vrijwilligerswerk geen vrijblijvendheid is, weet zij als geen ander. Daarom is zij tijdens het koersbal verrast met een mooi boeket en een welverdiende waardebon. De betrokken beroepskrachten van SWB spraken hun waardering uit voor het werk dat mevrouw Oudbier al zo lang doet.
Mevrouw Oudbier maakt het samen met al die andere vrijwilligers mogelijk dat zoveel inwoners van de gemeente Brummen met meer plezier en gemak in de gemeente kunnen samenleven en actief kunnen blijven. Zelf ervaart ze het niet als iets bijzonders wat ze doet, ze beleeft zelf veel plezier aan het vrijwilligerswerk, de contacten met anderen en gezamenlijk activiteiten ondernemen.

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.