Home / Eerbeek / Eerbeek wordt Ghost Town

Eerbeek wordt Ghost Town

EERBEEK – Ondernemersvereniging Eerbeek (OVE) en stichting Activate & Exposure, de stichting die Halloween Eerbeek organiseert, hebben overeenstemming bereikt over de metamorfose die het centrum van het dorp in oktober zal ondergaan. Op drie zaterdagen verandert het centrum van Eerbeek tot Ghost Town Eerbeek. De samenwerkingsovereenkomst is op woensdagmiddag 7 september ondertekend door Alice Weltevreden van de OVE en Erwin Nijenhuis van de stichting Activate & Exposure.

Een jaar geleden ontstonden de plannen om de ondernemers in Eerbeek meer te betrekken bij Halloween Eerbeek. Dat is gelukt: een breed overleg heeft geleid tot een prachtig plan van aanpak voor Ghost Town Eerbeek. Op drie zaterdagen in oktober sluiten de winkeldeuren om 16.30 uur. De winkels ondergaan een complete metamorfose en gaan vervolgens om 18.30 uur weer open, geheel in de stijl van Halloween.
Wat er gaat gebeuren, is spannend en nog niet eerder vertoond. Zowel voor de stichting als voor de ondernemers is het een ambitieuze en een geweldige uitdaging om neer te zetten. De gehele (vrijwillige) organisatie van Halloween Eerbeek is blij en trots dat ze nu samen met de Eerbeekse ondernemers een prachtig evenement neer kan zetten in het centrum van het dorp. Iedereen is welkom op 8,15, en 22 oktober van 18.30 tot 21.00 uur in Ghost Town Eerbeek.

www.halloweeneerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.