Home / Doesburg / Burgemeester op stage bij chef-koks

Burgemeester op stage bij chef-koks

DOESBURG – Op woensdag 5 oktober gaan zeven burgemeesters, samen met evenzovele chef-koks, een compleet sterrendiner bereiden voor het benefietdiner ‘ALS burgemeesters koken…’. De opbrengst van deze culinaire avond, georganiseerd door Stichting ALS la carte, komt geheel ten goede aan de zorg voor en de levenskwaliteit van de ALS-patiënt van nu. Maar koken met een chef-kok doe je niet zomaar; dat vraagt om een goede voorbereiding. En dus gingen alle burgemeesters onlangs op stage in de keuken van hun kookpartner. Burgemeester Loes van der Meijs leerde de fijne kneepjes van René van Doornum van Gasthuis du Soleil (rechts) en Gerrit-Jan Lindeboom, chef-kok van Houtplaats in Rheden waar het benefietdiner plaatsvindt. Een pittige, maar zeker ook smakelijke, klus voor de burgemeester. De 130 gasten krijgen van hen op 5 oktober een heerlijk en verrassend gerecht voorgeschoteld. Reserveren voor deze bijzondere avond kan nog via: alslacarte@gmail.com.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.