Home / Dieren / Nettie Lensink wint Hij/Zij toernooi

Nettie Lensink wint Hij/Zij toernooi

DIEREN – Na de Grand Prix Animo en De Ster van Middachten hield Boul’Animo met het Hij/Zij toernooi het laatste open toernooi van dit jaar. Maar liefst 37 teams hadden de weg naar Dieren gevonden en zorgden voor een sterk deelnemersveld. In de ochtend werden voorgelote partijen gespeeld, waarna de teams naar resultaat werden ingedeeld in drie poules. Na drie partijen behaalden Diana de Wolf met Patrick van der Schief en Nettie Lensink met Peter Bonarius de beste resultaten in de A poule en plaatsten zich daarmee voor de finale. Voor de oud-voorzitter van Boul’Animo was dat voor de vijfde keer. Na de verloren finale vorig jaar was zij er, samen met Peter Bonarius uit Hilversum, op gebrand, deze keer voor de derrde keer dit toernooi te winnen. Zij troffen ook dit keer weer gerenommeerde tegenstanders in de personen van Diana (Zeist) en Patrick (’t Zwijntje Apeldoorn / Boul’Animo). Na een aanvankelijke achterstand namen Nettie en Peter het heft in handen en wisten opeens vijf punten tegelijk te maken. Direct lieten Diana en Patrick zien dat ook te kunnen, zodat een tussenstad van 10-7 op het scorebord verscheen. Uiteindelijk trokken Nettie en Peter met 13-8 de winst naar zich toe. Zij kregen de wisselbeker uitgereikt door de winnares van vorig jaar, Caroline Arnaud de Calavou, die in deze editie samen met Jeroen van der Mei (Boul’Animo) beslag legde op de tweede plaats in de C-poule. Een prachtige prestatie leverde het BoulÁnimo team Siny Hilverdink en John Bosman, door in dezelfde C poule als derde te eindigen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.