Home / Spankeren / Oerend hard

Oerend hard

SPANKEREN – Voor een klein dorp telt Spankeren heel wat motorrijders en zij hebben zich verenigd in een gezellige motorclub. Zaterdag stapte het hele gezelschap op voor de jaarlijkse gezamenlijke rit. Er werd een mooie route afgelegd, waarbij regelmatig werd gestopt voor koffie en lunch. Ook een enkele noodzakelijke stop in verband met pech hoorde helaas bij de dag, maar binnen zo’n club met sleutelaars is er altijd wel iemand die raad weet. Het was een mooie dag om het seizoen mee af te sluiten.

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.