Home / Ellecom / Cantorij Ellecom zoekt zangers

Cantorij Ellecom zoekt zangers

ELLECOM – Donderdag 15 september hervat de Nicolaascantorij uit Ellecom de wekelijkse repetities. Koorzangers die geïnteresseerd zijn om mee te zingen, zijn welkom om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Op dit moment is er met name plaats voor sopranen en alten.

De cantorij oefent onder leiding van cantor-organist Hans Schimmel, van 20.00 tot 21.00 uur in de Dorpskerk. De cantorij neemt een gewaardeerde plaats in de erediensten in, ondersteunt regelmatig de gemeentezang en vult daarnaast de liturgie aan met diverse, liturgische zangstukken. Deze muziek heeft een nauwe relatie met het kerkelijk jaar. De kerkmuziek die wordt gebruikt komt uit diverse stijlperioden. Meestal zingt de cantorij meerstemmig, maar ook wel éénstemmig. Het is een enthousiaste en warme groep.

Nelly Verheul, 0313-842073
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.