Home / Doesburg / Labels by Door is een vernieuwing voor Doesburg

Labels by Door is een vernieuwing voor Doesburg

DOESBURG – Dorine Maresch mag zich sinds drie weken ook eigenaresse van haar winkel van Labels by Door aan de Kerkstraat 43 in Doesburg noemen. Ze opende deze winkel tegenover haar andere winkel Door Mode, die zij al zeven en een half jaar met veel passie runt.

“Door Mode run ik al jaren met heel veel plezier. Toch kreeg ik in het voorjaar nieuwe ideeën. Ik wilde meer doen en verbeteren. Ik vond dat bepaalde merken beter tot zijn recht konden komen, met name het merk Yaya. Ik voerde gesprekken met Yaya over mogelijkheden en toen het pand aan de overkant vrij kwam, viel alles voor mij op z’n plek. Dit pand is stoer, authentiek en industrieel. Precies wat ook het merk Yaya uitstraalt”.

De nieuwe winkel Labels by Door heeft een shop in shop-contract met Yaya. Dat houdt in dat alle meubels die in de winkel staan ook te koop zijn. Een kleine greep uit het aanbod: notebooks, mandjes, kaarsen, fotolijstjes, slingers, kaarten, geurtjes voor in huis, waterglazen, plaids, maar ook de lamp en de kast zijn te koop.
“Ik heb hun inrichting aangekocht en Yaya is daarnaast de hoofdmoot van de winkel. Ook de merken Catwalk Junkie, Follie di Garbo en Amsterdams Blauw zijn mee verhuisd naar Labels by Door”, vertelt de eigenaresse. Naast de damesmode en de home-artikelen van Yaya zijn er ook schoenen, tassen en sieraden te koop.

Beide winkels van Maresch richten zich op vrouwen. Labels by Door is wat stoerder en Door Mode is echt een boutique. Maresch: “Ik krijg ontzettend veel positieve reacties. Labels by Door is een nieuw type winkel en een echte vernieuwing voor Doesburg. Dat is ontzettend leuk om te horen. Ik word nog steeds overspoeld met mooie bloemen en taarten van vaste klanten, leveranciers en mede-ondernemers”.
Maresch heeft ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. “Onze missie is dan ook, net als bij Door Mode, om de klanten heel blij met hun nieuwe aankopen de deur uit zien te gaan en dat ze terugkomen. Dat is zo fijn en een uitdaging, maar dat is gelukt! Een ander belangrijk onderdeel van Labels by Door is de persoonlijke benadering. Klanten moeten zich hier welkom voelen, krijgen persoonlijk advies en altijd een kopje koffie”. – Foto Lotte Bienias
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.