Home / Brummen / Fantastische start voor Te Gek

Fantastische start voor Te Gek

BRUMMEN – Donderdag 1 september was een fantastische start voor het 23e koor in Brummen Te Gek met veel belangstelling en al een heel mooie klank voor een nieuw startend koor. Dirigent Anja Luyt was zeer te spreken over de kwaliteit van de stemmen. Er waren dames die al eerder in een koor hadden gezongen, maar ook voor wie dit de eerste keer was.
Volgens oprichter Diny van Engeland is het niet de bedoeling dat het een groot koor gaat worden. 25 Tot 30 leden is genoeg voor een goed functionerend koor, zowel voor de saamhorigheid als ook financieel. Dit nieuwe koor wil graag optredens verzorgen in zorgcentra, kerstoptredens, maar ook voor een korenfestival of voor een verjaardagspartijtje. Nieuwe leden, met of zonder koorervaring, zijn van harte welkom. Koor Te Gek repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Kleine Frans, achter Uitspanning De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Broek/Brummen.

Diny van Engeland, tel. 0575-566615 of 06-51246109
Email. dinyvanengeland@gmail.com
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.