Home / Brummen / Vrijwilligersuitje Zonnebloem

Vrijwilligersuitje Zonnebloem

BRUMMEN – De afdeling Brummen van de Zonnebloem is zeer actief in het organiseren van uitjes en activiteiten voor haar ruim 200 fysiek beperkte gasten. Gemiddeld worden er elke maand zeker twee activiteiten voor haar gasten georganiseerd. Dat doet dus een groot beroep op de inzet van haar ruim 35 vrijwilligers. De dankbaarheid van de gasten, waarvan sommigen nagenoeg de deur niet uitkomen, is enorm en daarom is de vrijwilligers niet gauw wat teveel gevraagd. Dit jaar zijn bustochten naar de Apenheul, het Veenmuseum, de heidevelden ,de zandsculpturen in Garderen als grote activiteiten gepland en uitgevoerd, maar daarnaast worden er schilder- en bloemschikcursussen in kleine groepjes gegeven maar bijvoorbeeld ook een rolstoelwandeling. Om de vrijwilligers voor hun inzet te bedanken, hebben zij zich op zaterdag 3 september zelf eens in het zonnetje gezet door een gezamenlijk uitje te organiseren: een golfclub les in Bussloo. Daar kwamen onvermoede talenten aan de oppervlakte bij het raken van de golfballetjes. Veel hilariteit en prachtig weer maakten het een onvergetelijke middag die werd afgesloten met een heerlijk buffet. De Zonnebloem afdeling Brummen is door dit uitje nog hechter geworden, maar zou zijn vrijwilligersbestand graag nog uitbreiden.

rikvantongeren@gmail.com
Tel. 0575-560700
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.