Home / Dieren / Drie dagdelen gratis kegelen

Drie dagdelen gratis kegelen

De open dag Kennismaken met Kegelen werd zaterdag 3 september goed bezocht door mensen die belangstelling hebben om het kegelen met regelmaat uit te oefenen. Van ervaren kegelaars kregen zij uitleg over het kegelspel en konden zij de sport natuurlijk op één van de vier kegelbanen uitproberen.

Het was leuk het enthousiasme te zien bij succesvolle worpen. Regelmatig schalde zelfs de bel voor negen hout, oftewel alle kegels gingen om. Enkelen durfden zelfs de uitdaging aan om samen met ervaren kegelaars een klein wedstrijdje te kegelen. Leo van de Lee, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Kegelbond, bezocht tevens de open dag. Hij was aangenaam verrast over de kwaliteit van de kegelbanen. Het compliment dat er een gezellige sfeer hing in het Kegelhuis Dieren, namen de organisatoren met plezier in ontvangst. In het Kegelhuis kegelen maar liefst zeven kegelclubs op de avonden en middag.
De aanwezige belangstellenden ontvingen tijdens de open dag allen een tegoedbon om op drie momenten gratis te komen kegelen, zodat zij het nog wat vaker kunnen uitproberen. Ook mensen die niet op de open dag zijn geweest, zijn welkom. Professionele ballen liggen klaar en er is begeleiding aanwezig voor goede uitleg.
Er kan gekegeld worden op maandag 12 september, vrijdag 17 september, woensdag 21 september en vrijdag 23 september van 20.00 tot 22.00 uur, donderdag 15 september en maandag 19 september van 14.30 tot 17.00 uur. Belangstellenden dienen zich vooraf wel even aan te melden via kegelsport.dieren@gmail.com of tel. 06- 53544172. Het Dierens kegelen vindt plaats in het kegelhuis aan de Veerstraat 6 te Dieren

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.