Home / Hummelo / Handel en wandel

Handel en wandel

HUMMELO- Eén van de inwoners van Hummelo had ergens een soort rommelmarkt gezien, waarbij bewoners van verschillende huizen hun overtollige spulletjes voor de deur konden uitstallen en verkopen. Zo ontstond het idee voor Handel en Wandel, dat afgelopen weekend voor het eerst werd gehouden.

Het idee bereikte het Hummelo’s Gemengd Koor en een aantal koorleden besloot de organisatie op zich te nemen voor een Hummelse variant. Een mooie evenement en tevens een manier om de kas van de vereniging een beetje te spekken. Vele inwoners waren er voor te vinden om mee te doen en gaven zich op voor Handel en Wandel. Zoals de organisatie schreef in de uitnodiging aan de inwoners: Altijd al je zolder of garage op willen ruimen maar geen zin in gesjouw naar een kringloop of rommelmarkt? Dan is dit je kans!
Vele bewoners grepen de kans om vanuit hun eigen tuin of garage overtollige spulletjes te verkopen en vele bezoekers wisten de weg naar de mooiste koopjes te vinden. Hiervoor was een fraaie plattegrond en wandelroute gemaakt, waarop koopjesjagers precies konden zien wie er mee deed. Vele artikelen hebben op deze manier een tweede leven gekregen.

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.