Home / Eerbeek / Huldigingtaarten

Huldigingtaarten

EERBEEK – Vrijdag 26 augustus werd Elis Ligtlee feestelijk gehuldigd in Eerbeek in verband met het winnen van een gouden Olympische medaille. Speciaal voor deze dag hadden de bakkers van Jumbo Eerbeek eenmalig een huldigingstaartenactie ontwikkeld. Klanten konden voor slechts 5 euro een taart kopen, waarvan de opbrengst van deze actie was bestemd voor een goed doel. De medewerkers van Jumbo Heine kozen voor Spieren voor Spieren. De eigenaar van Jumbo Eerbeek, Casper Heine vertelt: "Wij wilden natuurlijk die vrijdag voor heel Eerbeek extra feestelijk maken, maar we wilden daar zelf niets extra’s aan verdienen, het was immers de prestatie van Elis die centraal stond. We besloten de opbrengst aan het goede doel te schenken." Er kon een bedrag van 750 euro worden overgemaakt. Nadat de Jumbo-supermarkt aan de Loenenseweg eerst toestemming aan Ligtlee had gevraagd om gebruik te mogen maken van het beeldmerk van Elis, werden er 150 taarten gemaakt.En ook Elis Ligtlee kwam zelf een taartje halen. Ze vertelt: "Ik vond het erg leuk wat er allemaal georganiseerd was die vrijdag en ook de taartenactie vond ik super, zeker omdat de opbrengst voor een goed doel is. Ik stond in de winkel, pakte een taartje en een mevrouw naast me keek mij aan, keek naar de taart en riep: ‘Hé, dat ben jij, jíj staat op die taart!’"
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.