Home / Eerbeek / Eerbeek, wat was het gaaf!

Eerbeek, wat was het gaaf!

EERBEEK – Heel Eerbeek liep uit voor de huldiging van Elis Ligtlee. Niet alleen maakte dit feest grote indruk op alle aanwezigen, ook Elis zelf heeft volop genoten van dit bijzondere moment. Graag wil ze nog een woordje van dank richten aan haar dorpsgenoten.

“Ik wil de inwoners van Eerbeek bedanken, maar ook de mensen die de hele huldiging mogelijk hebben gemaakt. Wat heb ik een onvergetelijke dag gehad! Wat was het geweldig en wat hebben we er een feest van gemaakt!
Er is zoveel gebeurd sinds ik terug ben uit Rio, maar dit was toch wel één van de mooiste momenten die ik heb gehad. Ik wist niet dat het zoveel met zich mee zou brengen. Een eigen Elis Ligtleeplein, ere-burger van Eerbeek en zelfs een Elis-gladiool.
En wat heb ik genoten van alle kinderen die om een handtekening en foto’s kwamen vragen en van de bloemen van de oudere mensen uit mijn buurt. Iedereen heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid!”
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.