Home / Brummen / Koor InBetween zingt weer

Koor InBetween zingt weer

BRUMMEN – Traditiegetrouw wacht Gemengd Koor InBetween de Brummense kermis af om daarna met gesmeerde kelen het nieuwe zangseizoen te starten. Onder leiding van dirigente Tatiana Laryna gaat InBetween dit seizoen onder andere het Nederpop-repertoire verder uitbreiden, om daarmee in 2017 weer een mooi concert te kunnen neerzetten. De muziekcommissie heeft weer een aantal prachtige nieuwe nummers geselecteerd. Mannen en vrouwen die graag in het gezellige gemengde koor willen meezingen, zijn op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur welkom in de Pancratiuskerk. Aanmelden kan via secr.inbetween@gmail.com.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.