Home / Velp / MBO Uitblinker Helicon

MBO Uitblinker Helicon

VELP – De 21 -jarige Pascal Oosterik is door leerlingen, docenten en bestuur gekozen tot MBO Uitblinker 2016 van Helicon Opleidingen. De ondernemende Pascal volgt de opleiding Bos- en Natuurbeheer bij Helicon MBO Velp en heeft daarnaast zijn eigen boomverzorgingsbedrijf. In november zal hij Helicon vertegenwoordigen op het landelijke Uitblinkersgala.


Op elke infoavond of Open Dag staat Pascal met een big smile voorlichting te geven, hangt hij in een boom voor een demonstratie of ontvangt hij gasten namens het PR-team. Hij heeft passie voor zijn vak en straalt dit enorm uit. Als hij niet in het buitenland is voor een stage of project, dan is deze multifunctionele leerling bezig met zijn eigen bedrijfje in de boomverzorging. Helicon MBO Velp heeft Pascal als Uitblinker gekozen, omdat hij niet alleen uitblinkt in zijn studieprestaties, maar ook betrokken en ambitieus is in alles wat hij naast zijn studie doet. Waar haalt deze jongen zijn energie vandaan? “Ik doe gewoon alles wat ik leuk vind”, licht Pascal toe. “Ik vind het super dat ik mezelf Uitblinker mag noemen! Vanuit mijn passie voor het vak, investeer ik in mijn toekomst. Als leerling in het MBO krijg je zoveel kansen. Op stage, excursies, studiereizen, bij evenementen die aan school verbonden zijn.”
De MBO Raad wil met de verkiezing tot MBO Uitblinker de kracht van het mbo laten zien. Uitblinkers zijn leerlingen die niet alleen hun praktijk- en studieprestaties op orde hebben, maar zich onderscheiden door net wat meer te doen. Ze zijn ambitieus, betrokken en ondernemend. Het publiek mag via ditismbo.nl stemmen op Pascal. Tijdens het MBO Uitblinkersgala in november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt, die zich een jaar lang mag inzetten als ambassadeur voor het mbo.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.