Home / Velp / Mexicaanse Bouwburg

Mexicaanse Bouwburg

VELP – Het terrein achter Helicon in Velp was de laatste week van de vakantie traditiegetrouw omgetoverd tot een waar huttenbouwdorp. Dit jaar met het thema Mexico. Bonita verwelkomde de kinderen iedere morgen met buenos días! Op het mini-kamp vermaakten de kleintjes zich met allerlei spelletjes en de oudere kinderen bouwden iedere dag aan hun Mexicaanse hut! Er werd gezongen, gelachen, getimmerd en lekker gegeten. De week werd afgesloten met een fantastische theaterstuk waar alle ouders, belangstellenden, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes vermakelijk naar gekeken hebben. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.