Home / Velp / 25-Jarig jubileum!

25-Jarig jubileum!

VELP – Arnoud Appeldoorn (44), eigenaar van wijnhandel en slijterij Appeldoorn aan de Emmastraat in Velp, werd donderdag verrast met vele bloemen en felicitaties van goede klanten en mede-ondernemers. Op 1 september zat hij namelijk precies 25 jaar bij de zaak. Een echt familiebedrijf dat sinds 1897 bestaat. “Toen ik negentien jaar was, werkte ik officieel voor de zaak van mijn vader. Het bedrijf is steeds overgegaan van zoon op zoon. Mijn twee oudere broers gingen studeren, maar ik had van jongs af aan al interesse in het ondernemerschap. Vaak ging ik met mijn vader mee en de kleine werkzaamheden begonnen al vroeg voor mij met stofzuigen, etiketten plakken en wijn aanvullen”. Hij behaalde zijn diploma op de detailhandelsschool en al gauw volgden vele cursussen. In 2001 nam hij de zaak van zijn vader over. “Mijn vader is vorig jaar helaas overleden. Mijn vader heeft vijftig jaar fulltime voor de zaak gewerkt. Ik ben dus al op de helft”, glimlacht Arnoud. Zelf heeft hij vier kinderen in de leeftijd van elf tot zestien. “Of één van hen het weer over gaat nemen, kan ik niet zeggen. Dat zou ik natuurlijk heel leuk vinden, maar ze zijn daar helemaal vrij in. Ik heb ook maak eigen keuzes gemaakt”. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.