Home / Eerbeek / Nieuwe activiteiten voor ouderen Eerbeek

Nieuwe activiteiten voor ouderen Eerbeek

EERBEEK – Nadat de ANBO-afdeling Eerbeek is opgeheven, heeft een aantal oud-bestuursleden toch weer de taak opgepakt om activiteiten te gaan organiseren voor ouderen. Onder een nieuwe naam, Organisatie Ouderenbelang Eerbeek, is een mooi programma opgezet.

Elke tweede vrijdagmiddag van de maand wordt een activiteit verzorgd. Ook de fietstocht en busreis komen weer terug. Iedereen van vijftig jaar en ouder is weer welkom in het Tjark Rikscentrum.
De eerste bijeenkomst is op vrijdag 9 september, vanaf 14.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro, inclusief koffie en bingo. Daarnaast komt de heer Meijer van Riwis vertellen over de huishoudelijke hulp, die vanaf 1 november overgaat naar Verian. Gerda Marsman verzorgt een dialezing over haar fietstocht door Australië.
Daarnaast wordt woensdag 7 september een fietstocht gemaakt van ongeveer 30 kilometer. Onderweg zijn diverse stops voor een hapje en drankje. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf het Tjark Riks Centrum. De kosten bedragen 3 euro. Deelnemers wordt gevraagd een veiligheidshesje aan te doen.

Op 14 oktober is een diapresentatie te zien over het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem en op 11 november brengt Han Vesterink een vrolijk programma met muziek, grappen en verhalen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.