Home / Brummen / Feesten op de kermis

Feesten op de kermis

BRUMMEN – Het weer was goed, de muziek weer op en top en de attracties draaiden volop. De Brummense kermis was weer een geslaagd evenement. Vooral de jeugd weet het Marktplein tijdens deze dagen te vinden en geniet volop van vertier in de botsauto’s, schiettent en draaimolen. Menig spaarvarken zal zijn gesneuveld om zuurstokken en frietjes te kunnen bekostigen. Maar ook volwassenen hebben weer genoten van dit evenement. Met name de maandag op de Vogelweide is een jaarlijks hoogtepunt. Bij het ter perse gaan van deze krant is nog niet bekend wie de vogel van zijn paal heeft geschoten en zich derhalve de nieuwe Schutterskoning van Brummen mag noemen. Maar dat het weer een mooie dag was, dat moge duidelijk zijn.

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.