Home / Laag-Soeren / Eerste schop in de grond Hof van Soeren

Eerste schop in de grond Hof van Soeren

LAAG-SOEREN – Na het bouwrijp maken van het terrein Hof van Soeren in de eerste maanden van dit jaar hadden de in en rond het gebied levende steenuilen, volgens plan, rustig de tijd en gelegenheid om te broeden. Na de jongste gerechtelijke uitspraak en de bouwvakvakantie verschenen de nutsbedrijven ten tonele voor hun voorbereidingen van dit bouwproject in Laag-Soeren. Met de komst van een kraan van Van Eijbergen werd een echt begin gemaakt met de feitelijke bouw van de eerste fase van de in totaal 60 geplande woningen. Begonnen werd met het uitgraven van het eerste blokje. Al snel werden de eerste contouren in het terrein zichtbaar. De diverse betrokken partijen zetten nu in op een voorspoedig verloop van de bouw.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.