Home / Brummen / Vrouwenkoor Phoenix start weer

Vrouwenkoor Phoenix start weer

BRUMMEN – De dames van vrouwenkoor Phoenix uit Brummen zijn in de zomervakantie nog twee dagen met elkaar uit geweest. Eén dag hebben ze een fietstocht gemaakt van 45 kilometer naar de Carolinahoeve, Havikerwaard, Doesburg en Bronckhorst. De andere dag hebben de dames de auto gepakt en hebben eerst bij de Haarbroekse vijvertuin in Harfsen koffie met wat lekkers genuttigd en de mooie tuin bezocht met gezegdes, spreekwoorden en poëzie. Daarna zijn ze naar Huize Verwolde in Laren gereden en hebben daar een rondleiding door het huis ondernomen onder leiding van een gids.

Maar nu is het weer tijd om te zingen. Onlangs was de eerste repetitieavond. De repetities worden gehouden in Plein Vijf en starten om 20.00 uur onder leiding van dirigent Joost Hekel uit Zutphen en aan de piano Tatiana Laryna. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Er wordt driestemmig gezongen. Er staan weer leuke nummers op het repertoire staan, zowel klassiek van Schubert, Mozart e.a. en modern, The Rose, You raise me up en Stay with me.
Voorlopig heeft Phoenix de volgende activiteiten op haar agenda staan. Zaterdag 24 september gaan de leden hun jaarlijkse uitstapje maken. Deze keer gaat het koor naar Staphorst en Giethoorn. Donderdag 15 december is geven zij een Kerstconcert in woonzorgcentrum Den Bouw in Warnsveld en op 17 december, samen met het Brummens Mannenkoor, in de Oude Kerk in Brummen.

www.vrouwenkoorphoenix.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.