Home / Eerbeek / Martina meester in Japanse krijgskunst

Martina meester in Japanse krijgskunst

EERBEEK – Jeroen Martina uit Eerbeek mag zich meester in de Japanse krijgskunst Ko Ryu Taijutsu noemen. Een kroon op zijn studie naar en beoefening van deze kunst. Martina begon in 2005 met Ko Ryu Taijutsu. Deze krijgskunst komt oorspronkelijk uit Japan en is opgebouwd uit de stijlen van verschillende traditionele scholen. Deze scholen zijn nooit aangepast om te gebruiken als vechtsport. Bruikbaarheid in praktische situaties staat daarom voorop. Martina trainde in Brummen, Enschede en Arnhem. Hij volgde trainingen bij nationale en internationale gerenommeerde sensei op het gebied van krijgskunst. Martina ontving een getuigschrift en een zwarte band. Deze laatste draagt hij ten teken van zijn nieuw verworven meesterschap.
Ko Ryu Taijutsu wordt onderwezen via Kenniscentrum Weerbaarheid. Kenniscentrum Weerbaarheid heeft trainingsgroepen door heel Nederland. Belangstellenden kunnen op donderdagavond een proefles volgen in de zaal van De Lans aan de Zutphensestraat in Brummen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.