Home / Hoog-Keppel / Nieuw sportseizoen bij de Sperwer

Nieuw sportseizoen bij de Sperwer

HUMMELO / HOOG-KEPPEL – De zomervakantie is voorbij en gymnastiekvereniging De Sperwer heeft haar lessen weer opgestart. In zowel Hummelo als Hoog-Keppel staan weer verschillende actieve lessen op het programma.

Annemarie Bos is de nieuwe leidster voor de streetdancelessen. Zij geeft deze lessen op donderdagavond bij FF naar Steef in Hummelo. De lessen zijn voor de jeugd vanaf zes jaar.
Met ingang van donderdag 8 september worden er naast de peutergymlessen ook weer kleutergymlessen gegeven in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Dit onder de bezielende leiding van Nicky Greven. Hierin wordt een uur op vrolijke wijze de kinderen de basismotoriek aangeleerd. Hierbij is turnen een uitgangspunt, waarbij springen, balanceren en zweven de hoofddoelen zijn.
Voor de mensen van boven de twintig jaar gaat de Sperwer ook een turnles starten. Voor iedereen die zin heeft in een uurtje lekker sporten door over de kast te springen, in de ringen of aan de rekstok te hangen of salto’s te maken, wordt op donderdag 8 september om 20.00 uur gestart met een nieuwe turnles. Daarnaast zijn er voor volwassenen de aerobicslessen op de dinsdagavond.
Alle informatie over deze nieuwe en bestaande lessen van het turnen, streetdance, freerunning en aerobics zijn te vinden op www.de-sperwer.nl . Voor alle lessen geldt dat belangstellenden twee keer gratis mag mogen doen en daarna pas hoeven te beslissen of ze lid worden of niet. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Sperwer en haar sportiviteit en gezelligheid.

www.de-sperwer.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.