Home / Rheden / Slagvaardig 1 hoopt op promotie naar hoofdklasse

Slagvaardig 1 hoopt op promotie naar hoofdklasse

RHEDEN – In de laatste tafeltenniscompetitie zijn twee van de zeven teams van de Rhedense club Slagvaardig kampioen geworden. Eén team is helaas gedegradeerd. De nieuwe competitie start op 12 september en Slagvaardig hoopt op nieuwe kampioenschappen.

Het eerste team is uitgebreid met voormalig jeugdspeler Remco van Domburg, die na een slepende blessure weer teruggekeerd is op het oude nest. Dit is een belangrijke versterking voor dit team, vooral in de breedte, waardoor de aspiraties voor een kampioenschap gerechtvaardigd zijn. Daardoor zou dan eindelijk de promotie naar de Hoofdklasse van de afdeling Gelderland een feit zijn. Het wordt een spannend seizoen waarin met man en macht wordt geprobeerd dit doel te behalen.
Het tweede team is ook in de breedte versterkt en een kampioenschap is zeker niet uit te sluiten. In de vorige competitie zat het team er al dichtbij en met de versterking zou het moeten kunnen lukken.
Team 3 heeft het vorig jaar goed gedaan en stond stevig in de middenmoot. Het team zou zich ook dit jaar makkelijk moeten kunnen handhaven en misschien zit er wel meer in. Team 4 is met ruime voorsprong gepromoveerd en moet zich dankzij uitbreiding van het team goed kunnen handhaven in de hogere klasse. Team 5 is door winst in de laatste partij gepromoveerd. Het zou een wonder, maar ook knap zijn als zij zich zou weten te handhaven. De twee oudjes in het team Frans Tempessy en Wil ten Bras zullen er alles aan doen om de andere spelers op sleeptouw te nemen.
Team 6 is gedegradeerd, maar moet in staat worden geacht opnieuw kampioen te worden en dus weer terug naar de vijfde klasse te promoveren. Team 7 zal in haar klasse geen potten kunnen breken, maar wel proberen voor iedere tegenstander een lastige partij te zijn. Al met al gaat Slagvaardig met goede moed en verwachtingen die nieuwe competitie in.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.