Home / Brummen / Kringloopwinkel geopend

Kringloopwinkel geopend

BRUMMEN – Wethouder Luuk Tuiten heeft onlangs de opening verricht van een kringloopwinkel in Brummen. Dit is de vierde kringloop van Stichting Litania, gevestigd aan de Zutphensestraat, het voormalige pand van Decorette.

Alle opbrengsten van de kringloopwinkel gaan volledig naar Stichting Litania. Er wordt uitsluitend gewerkt met vrijwilligers, zonder subsidie of betaalde krachten. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen gelegenheid om werkervaring op te doen. Stichting Litania wil kinderen met een beperking helpen het leven makkelijker te maken door materialen te verstrekken die niet door de zorgverzekering of Wmo worden vergoed.
Bruikbare spullen kunnen worden gebracht van woensdag tot en met zaterdag. Voor grotere artikelen kan tijdens openingsuren een afspraak worden gemaakt via tel. 06-49226041 of mije0035@planet.nl.

www.stichting-litania.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.