zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeBrummenRömanö Mediati dirigent HOB

Römanö Mediati dirigent HOB

BRUMMEN – Het muzikale seizoen van het Harmonie Orkest Brummen (HOB) gaat weer van start. Vanaf september zal de Brummense muzikant Römanö Mediati het orkest gaan dirigeren. Erg bijzonder voor het HOB, want Römanö is geen onbekende muzikant in Brummen. Muziek is bij hem met de paplepel ingegoten. Naast het muziek maken met zijn familie op diverse instrumenten, heeft hij in zijn jeugd klarinetlessen gevolgd bij het HOB. Hij heeft jarenlang in het orkest gespeeld. Na het afronden van het conservatorium in Utrecht, is Römanö gestart aan zijn professionele loopbaan als dirigent en heeft hij reeds voor tal van orkesten gestaan. Momenteel is Römanö als dirigent verbonden aan orkesten in Teteringen, Oldenzaal en Didam. Per 1 september komt daar dan ook het HOB bij. Het orkest verwacht onder leiding van Römanö weer veel muzikale hoogtepunten te beleven.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Repair Café in Dieren

DIEREN - Donderdag 25 november is het Repair Café in Dieren geopend. Wie iets te herstellen of repareren heeft, is tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in de Oase. Om een wachtrij te voorkomen, wordt bezoekers verzocht vooraf een tijdslot aan te vragen via info@repaircafedieren.nl.

0214434_toetsenbord.jpg

Wegwijs op smartphone, tablet of PC

RHEDEN - Innoforte biedt op haar locatie De Biesdel in Velp computerlessen aan voor zowel bewoners als senioren uit de buurt. Cursisten kunnen hun eigen smartphone, tablet of laptop meenemen, maar er is op de locatie ook een PC en een iPad aanwezig. Een docent gaat met de cursist, één

0215398_Gerrit_Willems_60_jaar_muzikant_4.JPG

Erelid bij Eendracht

EERBEEK - Onlangs werd erelid Gerrit Willems van muziekvereniging Eendracht in Eerbeek gehuldigd voor zijn 60-jarige muzikale loopbaan. Vele jaren geleden startte Gerrit als trompettist bij de drumfanfare van Eendracht. Hij was enkele jaren bestuurslid en toonde zich één van de drijvende krachten achter wat later het Lego-orkest werd en

0214827_46_meijer-hulshofrb-han.JPG

Echtpaar Meijer-Hulshof viert briljanten huwelijk

DOESBURG- Dinsdag 9 november waren de heer en mevrouw Meijer-Hulshof uit Doesburg maar liefst 65 jaar getrouwd. Burgemeester Loes van der Meijs bracht het echtpaar een bezoek. Natuurlijk was er een fraaie bos bloemen en een presentje voor het echtpaar. Ook nam de burgemeester een kopie van de huwelijksakte mee

0215786_Politie_5.JPG

Buitenspiegel vernield

BRUMMEN - Tussen vrijdag 19 november 20.00 uur en zaterdag 20 november 8.00 uur is in Brummen de buitenspiegel van personenauto vernield. De zwarte Volvo XC90 stond toen geparkeerd aan de Zutphensestraat.

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de