Home / Brummen / KungFu Kids ook op woensdag

KungFu Kids ook op woensdag

BRUMMEN – Kungfu Brummen start met een nieuwe groep KungFu Kids voor kinderen van vier tot acht jaar. De training is wekelijks van 16.00 tot 17.00 uur in sporthal Rhienderoord. Leerlingen die ouder zijn kunnen vanaf september vier keer per week Kung Fu trainen.

De KungFu Kids lessen bestaan uit weerbaarheid, Kung Fu-basis en spel. Er is een speciaal programma weerbaarheid voor kinderen. Hier leren de kinderen wat ze kunnen doen bij conflicten of pesten. Ze leren hun grenzen aangeven, een juiste houding aan te nemen, trainen reactievermogen en stemgebruik, maar leren ook om te incasseren. Naast de weerbaarheid is er ook aandacht voor zelfverdediging. Het tweede deel bestaat uit KungFu basis. Leerlingen krijgen les in basis standen en bewegingen uit het Shaolin Kung Fu. In dit gedeelte van de les is er veel aandacht voor lenigheid en coördinatie. Met plezier in wat je doet leer je sneller, beter en makkelijker. Daarom is er in de les veel ruimte voor spel. Ook tijdens spel leren de kinderen belangrijke vaardigheden.
De training op zondag is van 09.00 tot 09.45 uur en op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn 8 euro per maand en 12 euro voor twee keer per week trainen. Nieuwe leden die in september komen mogen een maand lang gratis proeflessen meedoen.

www.shaolinkids.nl
www.chinakungfu.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.