Home / Brummen / Verian neemt huishoudelijke hulp Brummen over van Riwis

Verian neemt huishoudelijke hulp Brummen over van Riwis

BRUMMEN – De huishoudelijke hulp in de gemeente Brummen wordt per 1 november uitgevoerd door Verian. De huidige aanbieder Riwis gaf eerder dit jaar aan het contract met de gemeente voor wat betreft huishoudelijke hulp vanuit de Wmo te beëindigen.

In totaal krijgen 235 inwoners van de gemeente Brummen huishoudelijke hulp vanuit de Wmo. Gemeente, Riwis en Verian hebben afspraken gemaakt over de overname van de taak. Hierbij wil de gemeente dat de cliënt zoveel mogelijk de bestaande hulpverlener behoudt. Verian geeft medewerkers van Riwis die deze huishoudelijke zorg tot dusver leverden de gelegenheid te solliciteren bij Verian. Dit met de bedoeling om hen in dienst te nemen, zodat zoveel mogelijk dezelfde medewerkers ook na 1 november de hulp kunnen bieden. Het is uiteraard aan de betrokken Riwis-medewerkers of ze van dit aanbod gebruik gaan maken. Riwis en Verian maken met elkaar afspraken over een goede overdracht van de huishoudelijke hulp van de betrokken inwoners.

Inwoners die vragen hebben over hun indicatie huishoudelijke hulp, kunnen hiervoor terecht bij de medewerkers van Team voor Elkaar. Het Team voor Elkaar is te bereiken via mailadres info@teamvoorelkaar.nl en tel. 0575 – 568568. Ook is er informatie over dit onderwerp te vinden op de speciale website www.samengoedvoorelkaar.nl.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.