Home / Velp / Nazomer op de Pinkenberg

Nazomer op de Pinkenberg

VELP – Van 2 tot 16 september is er in het openluchttheater de Pinkenberg in Velp een gevarieerd programma van muziek, film, cabaret en literatuur. Als het weer een beetje meewerkt, wordt het een mooie nazomer in het theater.

Het eerste weekend van september is er veel te doen. Op vrijdag 2 september om 20.15 uur zorgen de drie dames van Los Muziektheater voor hilariteit en muzikaliteit. Zaterdag 3 september om 20.00 uur komt Eric Vloeimans: de top van de Europese muziekscene. Zondagmiddag 4 september om 15.00 uur komt het voltallige Gelders Orkest en Eric Corton neemt je mee door de mooiste meesterwerken.

Op zaterdag 10 sept wordt vanaf 21.00 uur La Giovenezza vertoond, de nieuwe Engelstalige film van regisseur Paulo Sorrentino. In de middag van zondag 11 september zorgen Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet voor een lichtvoetig literair concert.
De serie wordt vrijdag 16 september vanaf 19. 30 uur afgesloten door Tania Kross en Carlos Denia. Zij brengen een programma met opera en flamenco.

www.riqq-rheden.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.