Home / Rheden / Spacevakkers bouwen hutten in ruimte

Spacevakkers bouwen hutten in ruimte

RHEDEN – 109 Kinderen uit Rheden belandden vorige week maandag op een andere planeet toen zij door de zwarte vuurtoren op het Rhevak-terrein heenliepen. Rhevak werd Spacevak, Rhevakkers werden Spacevakkers. De astronautjes ontdekten het universum door op zoek te gaan naar nieuwe planeten, zwarte gaten en mysterieuze levensvormen. Natuurlijk werden er ook hutten gebouwd, geheel in stijl. Vrijdag werd afgesloten met de eindshow (foto). Inga Haverkamp (één van de vrijwilligers) was al de hele week ontvoerd. De ‘two men in black’ gaven de kinderen een code waarmee ze konden ontrafelen waar Inga Haverkamp zich bevond. En dat lukte. Dus werd er een Spacelied gezongen. Ook werd nog even gezongen voor vrijwilliger Amy. Zij werd vrijdag 21 jaar. Na een Spaceoptreden van vrijwilligers Koen en Remco moesten de astronautjes hun hutten weer afbreken en zo kwam het jaarlijkse huttenbouwdorp weer tot een einde. Inga Haverkamp is erg tevreden over deze Rhevak-editie. “Ieder jaar heeft natuurlijk zijn charme. Ik doe al vijftien jaar mee. Maar dit jaar was het thema wel heel goed doorgevoerd en uitgedacht. Het was weer ontzettend leuk met alle kinderen en de 24 vrijwilligers en dertien daghulpen”. – foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.