Nu ook verse noten in Eerbeek

EERBEEK – Alweer verschillende jaren is het mogelijk om in Eerbeek kaas, vers van het mes, te kopen. Sinds half augustus is het assortiment in de kaaswinkel op het Oranje Nassauplein uitgebreid met verschillende noten en rijstcrackers. Tessa Zwierlink kreeg regelmatig de vraag naar noten en aanverwanten. “Het was altijd al het plan om ook noten en pinda’s erbij te gaan doen, maar het branden van noten en pinda’s vergt veel aandacht en tijd, die tijd ontbrak mij tot nu toe altijd. Maar met het naar school gaan van de jongste is er inmiddels meer tijd om mijzelf daarin te gaan specialiseren. Het was, net als destijds bij de kaas, wel echt zoeken naar een leverancier die de nodige kennis in huis heeft ter ondersteuning, maar ook de hoge kwaliteit levert die ik zocht. Vanaf de eerste noot die ik van deze leverancier proefde stond deze met stip bovenaan”.

Sinds noten zijn opgenomen in de nieuwe schijf van vijf is er veel meer aandacht gekomen voor de positieve invloed van noten op de gezondheid. Noten zijn een gezonde snack doordat deze goede voedingstoffen leveren zoals ijzer en vitamine E en B. Ook zijn de vetten voor een groot deel onverzadigde vetten. Hierdoor zorgt het eten van noten voor een lager cholesterolgehalte en lijkt het beschermend te werken tegen hart- en vaatziekten.

Er zijn verschillende mixen zoals luxe noten melange, raviolimix, luxe studentenhaver, maar ook Japanse mix en soja crackers. Sommigen daarvan zijn gezouten en anderen niet. Ook heb ik zowel gebrande als ongebrande noten. “Bij de eerste aankondiging waren er al erg veel enthousiaste reacties. Nu een aantal dagen open te zijn geweest met het nieuwe assortiment heb ik al veel positieve reacties van klanten gehad op de smaak van de noten.
De winkel is gevestigd midden op het Oranje Nassauplein en is iedere donderdag,
vrijdag en zaterdag geopend. Kom gerust eens proeven in de winkel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.