Beperkte opening zwembad Rheden

RHEDEN – In verband met het 43ste Posbanktoernooi van PFC Rheden is het openluchtzwembad Rheden op 27 en 28 augustus maar beperkt open voor recreatief gebruik. Het toernooi biedt de mogelijkheid de sport en ontspanning te combineren en is de gelegenheid voor waterpoloteams om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Vanwege dit jaarlijkse evenement zijn alleen het peuter- en familiebad te gebruiken. Bovendien is een groot deel van de zonneweide in gebruik als ‘campeerterrein’. Omdat de weersvoorspellingen gunstig zijn, wordt mensen geadviseerd uit te kijken naar alternatieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Rhederlaag in Giesbeek. Controleer voordat u gaat zwemmen of er sprake is van blauwalg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.