Home / Eerbeek / Nieuwe leden LEGO-orkest

Nieuwe leden LEGO-orkest

EERBEEK – Deze week begint het LEGO-orkest van Eendracht aan het nieuwe muzikale seizoen. En dat seizoen start goed voor dit orkest voor Leerlingen en Gevorderden (LEGO). Maarliefst vier nieuwe muzikanten schuiven aan bij de repetitie onder leiding van dirigent Paul van Dalen. Alt-saxofoniste Ellen Eising, bugliste Pien van der Veen en slagwerkers Michelle Jochems en Lisa Berends zorgen vanaf nu voor extra muzikale slagkracht.

Volgens orkestmanager Martine Bramer is dit een mooi moment voor de nieuwe muzikanten om te beginnen. “Vlak na de zomervakantie delen we nieuwe muziek uit en beginnen alle muzikanten weer van voren af aan. Daarom is het handig dat Ellen, Pien, Michelle en Lisa nu instromen. Ze krijgen van het orkest een warm welkom” aldus Bramer.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.