Pannenkoeken-fietstocht Oudhuizerstraat ook voor scootmobiel

KLARENBEEK – Zondag 28 augustus houdt de buurtvereniging Oudhuizerstraat voor de 23e keer de jaarlijkse pannenkoekenfietstocht. De route is ongeveer 30 km lang en gaat door een mooie omgeving rond Klarenbeek. Halverwege de route is er een pitstop waar u een kopje koffie /thee krijgt aangeboden.

Deze fietstocht is voor het hele gezin geschikt, ook voor diegenen die gebruik maken van een scootmobiel. Er is ruime parkeergelegenheid zodat men de auto met fiets erop gratis kunt parkeren. In de feesttent wordt bij terugkomst vanaf 13.30 uur muzikaal verwelkomd door de Iesseltrekkers uit Brummen. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Dit jaar is de start op een andere locatie. Het is nu aan de Oudhuizerstraat 20 te Klarenbeek. Men kan starten tussen 11.00 en 14.00 uur. Deelnamekosten aan deze fietstocht zijn 6,50 euro per persoon. Dit is inclusief routebeschrijving, kopje koffie/thee onderweg en aan het eind een heerlijke pannenkoek.
De netto opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting Dorpshuis in Voorst. Wil men het goede doel ook steunen maar niet deelnemen aan de fietstocht, dan is men van harte welkom in de feesttent voor een drankje en een pannenkoek. Wie een familie- of buurtfeest heeft kan gezellig meefietsen.

Informatie: 055 – 301 13 10
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.