Doesburg in trek

    DOESBURG – Dat Doesburg in trek is bij toeristen, is bekend. Maar ook media uit andere delen van het land hebben Doesburg ontdekt. RTV Achterhoek (Radio en Televisie Achterhoek) die normaal alleen in de Achterhoek opnames maken, hebben ontdekt dat Doesburg toch wel heel veel te bieden heeft ook voor de mensen die in de Achterhoek wonen. Afgelopen week zijn er opnames gemaakt bij Lekkerszenzo. RTV Achterhoek kiest elke maand een ondernemer van de maand en dit keer was het Lekkerszenzo. Deze opnames zullen in september worden uitgezonden. Aangezien ze toch in Doesburg waren en het mooie stadje zagen, werd besloten om een item over Doesburg te maken.Hierin komen onder andere de mooiste plekjes, echt Doesburgse producten, een gesprekje met de burgemeester en wat er verder nog gepland wordt. De opnames zullen op 25 augustus plaats vinden. – foto: Hanny ten Dolle