Home / Doesburg / Snuffelen tussen oude camera’s

Snuffelen tussen oude camera’s

DOESBURG – In de straten van de op zich zelf ook zeer fotogenieke Doesburgse binnenstad, werd zondag weer de open lucht Fotograficabeurs gehouden. Ondanks dat de dreigende regen een handvol standhouders thuis hield – vocht en fotospullen gaan slecht samen – was er toch nog heel veel en veel moois te vinden voor de liefhebbers. De revival van analoge fotografie trok ook een jonger publiek naar het evenement dat internationale allure heeft. Uit heel Europa kwamen de verzamelaars naar de Hanzestad om lekker te snuffelen en te speuren naar oude camera’s en hun toebehoren. – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.