Dit weekend afrondende werkzaamheden tijdelijk busstation voor Traverse Dieren

DIEREN – De combinatie Traverse Dieren is momenteel bezig met de afrondende werkzaamheden van het tijdelijk busstation. De in- en uitritten van het tijdelijk busstation komen op de hoek van de Harderwijkerweg met de Burgemeester de Bruinstraat. Hiervoor komen ook aanpassingen in de rijstrookindelingen van de Burgemeester de Bruinstraat en de Harderwijkerweg. Dit gebeurt op 26 en 27 augustus.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de Burgemeester de Bruinstraat (N348) en de spoorwegovergang Harderwijkerweg. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanbrengen van asfalt, verwijderen van midden geleiders, het aanbrengen van tijdelijke markeringen en het plaatsen van tijdelijke stoplichten.

Om de bovengenoemde werkzaamheden uit te kunnen voeren zijn de rijstroken ‘Dieren-in’ en ‘Dieren-uit’ afgesloten tussen de Burgemeester de Bruinstraat (N348) en Spoorwegovergang Harderwijkerweg. Met deze afsluiting moeten de op het kruispunt Burgemeester de Bruinstraat (N348) de linksaf strook af komende vanuit Arnhem en de rechtsaf strook komende vanuit Zutphen worden afgesloten. De afsluiting vind plaats op vrijdagochtend 26 augustus, 9.00 uur tot zaterdagochtend 27 augustus uiterlijk 9.00 uur.

Het verkeer ‘Dieren-in’ komende vanaf de N348 wordt met borden omgeleid via de Burgemeester Willemsestraat – Imboslaan. (De spoorwegovergang Wilhelminaweg is geen geschikte omleidingsroute in verband met het relatief smalle wegprofiel). Het verkeer ‘Dieren-uit’ op de Harderwijkerweg vanuit de noordelijke richting de spoorwegovergang worden op diverse plaatsen in Dieren omgeleid richting de Kanaalweg – Burgemeester Willemsestraat – N348.

Tussen de spoorwegovergang en kruispunt Burgemeester de Bruinstraat (N348) blijft het fiets- en voetpad bereikbaar. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de normale route blijven volgen. Hulpdiensten kunnen via het werkvak spoorwegovergang Harderwijkerweg wel passeren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.