HSV De Veluwezoom naar NK

EERBEEK – In Rekken werde de Gelderse Kampioenschappen voor de pony’s gehouden. Van HSV De Velwezoom werden bij de pony’s Vera te Bokkel en Ricky Renno Reserve Gelders Kampioen in de klasse B-dressuur geworden. Komend weekend komen ze daarom in actie tijdens het NK in Ermelo. Deze jonge combinatie van HSV De Veluwezoom reed een heel nette proef op de Gelderse Kampioenschappen die werd beloond met 199,5 en 195 punten.

Ook waren er winstpunten voor de andere amazones; Quinty Hillebrand, Anne van ’t Land, Samantha Lensink en Marlou Rutten. Zij reden allemaal heel goede nette proeven en zijn met een tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.
Op vrijdag 12 augustus verschenen de paarden combinaties in de dressuurring. Siebe te Bokkel, Sanne van Hensbergen en Anjo van Dijk gingen met winstpunten en een tevreden gevoel naar huis. Lisa Tervoort en het paard First Jewel B reden een zeer sterke proef en mochten op zaterdag nog een keer aan de start verschijnen in de finale. Zij werden in de finale proef 7e en dit betekent dat zij afgevaardigd zijn naar de Nederlandse Kampioenschappen op 2 en 3 september te Ermelo.

Op zaterdag 13 augustus verscheen ook het viertal (foto) in de ring met Laura de Wild als commandante. Zij eindigden op een 5e plaats en hebben zich daarmee ook geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen.
Bente Mulder en Diva sprongen tenslotte een parcours rond in de klasse M en eindigden op een 10e plaats. Een mooi resultaat voor deze combinatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.