Home / Dieren / IJsselfeest heeft weer toekomst

IJsselfeest heeft weer toekomst

DIEREN – Toen de Stichting Zomerfeest aan de IJssel er een paar jaar geleden mee stopte, nam Theothorne de organisatie over. Maar de risico’s bleken toch wat groot voor één ondernemer. Dit jaar was de organisatie daarom in handen van de Gezamenlijke Horeca Dieren e.o.

Dat handen ineen slaan bleek een gouden greep. Onder de naam IJsselfeest – half Dieren noemde het toch al zo – werd vrijdag en zaterdag een mooi feest gevierd. Naar schatting kwamen over twee dagen zo’n 5000 bezoekers naar de sfeervol ingerichte Veerstoep. De politie sprak na de vrijdag al over een in goede sfeer verlopen eerste avond en dat bleef op de drukker bezochte zaterdag ook zo. Partyband Glamourama (foto) gaf op zaterdagavond een geweldige show en op vrijdag en zaterdag was ook Sweeet by 0313EVENTS ft DJ Jelmer present om plaatjes te draaien en het publiek in de stemming te brengen. 0313 Had een indrukwekkend podium gebouwd en zorgde met veel special effects voor een prima entourage en sfeer. Waar het bekende Dierense feest in het verleden ook nog allerhande andere activiteiten omvatte, zoals een markt, kinderprogramma, buitenbios en talentenjachten, bleef het dit keer beperkt tot twee feestavonden. Of het programma na deze eerste en succesvolle editie door de Gezamenlijke Horeca weer verder wordt uitgebouwd, zal pas na een evaluatie door de organisatie worden bezien. Maar na dit jaar kan in ieder geval worden vastgesteld dat het IJsselfeest weer een toekomst heeft – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.