Home / Klarenbeek / Zomer in Gelderland donderdag in Klarenbeek

Zomer in Gelderland donderdag in Klarenbeek

KLARENBEEK – In Klarenbeek wordt het deze week echt zomer. Het wordt niet alleen prachtig weer, maar op donderdag 25 augustus staat het dorp centraal in het programma Zomer in Gelderland. De live tv-uitzending wordt gemaakt op het parkeerterrein van het MFC aan de Bosweg 12. Publiek is van harte welkom en wordt verzocht om uiterlijk om 17.45 uur aanwezig te zijn.

Na de uitzending volgt er om 19.00 uur een gezellige after-party op het terrein van het MFC waarin iedereen onder het genot van een drankje nog even lekker kan na praten. Het belooft een heel gezellige avond te worden.

In Klarenbeek staat een team klaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor een attractie voor de Klarenbeekse Vakantie Speelweek die ook voor andere evenementen in het dorp ingezet kan worden. Daarnaast is het streven om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ binnen te slepen.
Ook kan men een bijdrage leveren om Klarenbeek te helpen als winnaar van deze Zomer in Gelderland-reeks uit de bus te komen. Dat doet u door te stemmen.

De tv-uitzending wordt geopend met een parade waarin het dorp zich zelf presenteert. Ook zit er een item in met de hoogtepunten van Klarenbeek en wordt de uitzending afgesloten met Zomer in Gelderland lied dat live wordt gezongen door een tweetal Klarenbeekse zangeressen onder begeleiding van Muziekvereniging Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.