Home / Dieren / Mooie afsluiting fietsevenement

Mooie afsluiting fietsevenement

DIEREN – Na twintig jaar viel vorige week het doek voor de Rhedense Fiets4daagse. Jammer, maar het is niet anders. Die laatste editie was overigens wel een waardige afsluiter en met ruim 1200 deelnemers viel ook de hoeveelheid fietsers niet tegen, al werd de neergaande lijn waarin het evenement zich al een paar jaar bevindt, daarmee wel doorgezet. Wat dat betreft nam de organisatie een noodzakelijk en moedig besluit, toen ze de handdoek in de ring gooiden. "Als we heel erg ons best hadden gedaan en risico hadden genomen, hadden we er misschien volgend jaar nog wel een 21ste editie uit kunnen persen", aldus Bas Geerdink, voorzitter van de organiserende stichting. "Maar we hebben moeten concluderen dat ook daarvoor bij de sponsors te weinig animo bestaat. Bovendien wordt onze groep trouwe en zeer gemotiveerde vrijwilligers ook steeds een jaartje ouder en werd het ook wat dat betreft steeds moeilijker. Daarom sta ik, staan wij als bestuur, helemaal achter dit besluit. En we zijn blij dat we met een mooie lustrum-editie van de vierdaagse afscheid hebben kunnen nemen." – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.