Home / Rheden / Profrenners op de Posbank

Profrenners op de Posbank

RHEDEN – Zo’n 150 wielerprofs reden vrijdag vijf ronden over de Posbank en Emmapyramide, tijdens de wielerwedstrijd Arnhem – Veenendaal. Met de zes toeren over de hellingen van de Veluwezoom moest de wedstrijd zwaar worden gemaakt. Later volgden nog de Grebbeberg in Rhenen en de finishomlopen in Veenendaal. Maar alle plannen van de organisatoren ten spijt, eindigde ook deze editie van de wedstrijd weer in een massasprint. De winnaar daarvan was, net als vorig jaar, Dylan Groenewegen. Toen nog een redelijk onbekende renner, inmiddels Nederlands Kampioen bij de profs en met een opvallend Tour de France-debuut achter de rug. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.