Home / Eerbeek / Hans Heus naar WK vierspannen

Hans Heus naar WK vierspannen

EERBEEK – Het Geldersch Vierspanteam van Hans Heus uit Eerbeek heeft zich definitief geplaatst voor het WK vierspannen. Dit wordt gehouden van 31 augustus tot en met zondag 4 september in het Brabantse Breda.

Na de dramatische stalbrand in maart, waarbij niet alleen bijna al het materiaal verloren ging maar helaas ook twee paarden omkwamen, trokken de donkere wolken boven het Geldersch Vierspan samen. Maar met veel steun van vrienden, bekenden en nog meer inzet wist Hans zijn team toch weer op de rit te krijgen. Tijdens de laatste grote wedstrijd in het Tsjechische Nebanice kwam het tot een definitieve plaatsing voor het in ons eigen land te verrijden WK.
In het internationale veld van menners is Hans al jaren een vaste deelnemer. De meeste van deze topmenners zijn fulltime en professioneel met hun sport bezig. Des te meer is de prestatie van de Eerbeekse menner, die een fulltime baan heeft, bijzonder te noemen. Door de jaren heen is Hans voor velen een hulp en voorbeeld geweest in de paardensport. Mede hierdoor is er een enthousiaste groep van supporters ontstaan die Hans en zijn team daar steunen waar ze dat kunnen. Zo zal er in Breda op het wedstrijdterrein een G4 tent zijn waar de supporters ,sponsoren en sympathisanten samen komen om Hans en zijn team te steunen.
De marathon wordt traditioneel op de zaterdag verreden en men verwacht dan ook veel publiek bij deze unieke wedstrijd. Hans zal het dan opnemen in een competitie met ruim zestig aanspanningen uit meer dan zestien landen. Zeker een aanrader voor de vele paardenliefhebbers.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.