Home / Doesburg / Heropening thuisbasis Sportclub Doesburg

Heropening thuisbasis Sportclub Doesburg

DOESBURG – Voetbalvereniging Sportclub Doesburg viert op vrijdag 2 september de officiële opening van het totaal vernieuwde, multifunctionele, sportcomplex aan de Oranjesingel in Doesburg. De openingshandeling wordt om 14.00 uur verricht door burgemeester Loes van de Meijs en wethouder Fred Jansen.

Zaterdag 3 september volgt dan een sportieve dag, waarop de sportclub zich presenteert aan iedereen die belangstelling heeft. Tot slot viert de club de opening met een feestavond voor leden.
De renovatie van het complex, een compleet nieuw gebouw, nieuwe velden en een kunstgrasveld, heeft 1,4 miljoen euro gekost. De provincie, de gemeente Doesburg, diverse fondsen waaronder De Gestichten van Weldadigheid en de sportclub, hebben dit geld bijeen gebracht. Niet alleen de ruim 400 leden van de voetbalclub komen hier sporten. Ook scholen, Breedtesport, ouderen en kinderen met een verstandelijke beperking kunnen in deze accommodatie voor diverse activiteiten terecht. Een sportpark met grote betekenis voor Doesburg, van en voor alle Doesburgers
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.