Home / Doesburg / 65-Jarig echtpaar Besselink

65-Jarig echtpaar Besselink

DOESBURG – Ze leerden elkaar ooit kennen in de GTW-bus van Doesburg naar Arnhem en donderdag 18 augustus vierden ze hun 65-jarig huwelijksfeest. Dick en Corrie Besselink – Schmitt, beiden 87 jaar, kregen om die reden bezoek van burgemeester Loes van der Meijs. Die bood het paar naast bloemen en een geschenk de felicitaties aan namens het gemeentebestuur. Het paar vierde de heuglijke dag thuis, in het gezelschap van hun beide dochters en andere familieleden.

Zoals gezegd leerden ze elkaar zoals gezegd kennen in de GTW-bus op weg naar Arnhem. Ze werkten bij de AKU. Dick bleef dat lange tijd doen als technisch tekenaar, later vele jaren bij Tomassen in Rheden, Corrie nam de zorg voor kinderen en huishouden op zich. Het paar heeft zoals gezegd twee dochters, maar ook twee kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.
De grote hobby van Dick is puzzelen, raadsels oplossen. Hij won daar veel prijzen mee, zoals reizen naar New York en Hawaii. Dat viel uiteraard in goede aarden bij het reislustige koppel, dat in vakanties ook heel Europa doorkruisten. En nog steeds is Dick verzot op puzzels, naast zijn werk in het huishouden voor hen beiden, zodat ze nog steeds prettig zelfstandig samen kunnen blijven in hun woning in Doesburg. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.