Home / Eerbeek / Feestelijke huldiging Elis Ligtlee op vrijdag 26 augustus

Feestelijke huldiging Elis Ligtlee op vrijdag 26 augustus

EERBEEK – Beenwielrenster Elis Ligtlee wordt vrijdag 26 augustus gehuldigd in haar woonplaats Eerbeek. Elis won op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een gouden medaille bij het baanwielrennen, op het onderdeel Keirin.

Burgemeester Alex van Hedel is trots op de 22-jarige inwoonster van zijn gemeente en zal haar vrijdag feliciteren. Momenteel wordt een feestelijk programma voor die avond voorbereid. Duidelijk is al dat Elis een zegetocht maakt door het dorp zal maken en op het Stuijvenburchplein door iedereen toegejuicht kan worden. De rondrit door het dorp start naar verwachting rond 19.00 uur, de huldiging op het plein rond 19.45 uur plaatsvindt. De gemeente Brummen maakt zo snel mogelijk het definitieve programma bekend.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.