Home / Klarenbeek / Klarenbekers fanatiek aan de slag voor TV-uitzending

Klarenbekers fanatiek aan de slag voor TV-uitzending

KLARENBEEK – Klarenbeek heeft voor Zomer in Gelderland op 25 augustus een team samengesteld van 10 personen, bestaande uit verschillende Klarenbekers tussen de 18 en 46 jaar oud. Dat team krijgt een opdracht die betrekking heeft op iets dat speelt of gespeeld heeft in het dorp.

De uitwerking van die opdracht is het maken van een deel van het decor van de tv-uitzending ’s avonds en het spelen van een scene bij dat decor ‘s avonds in de tv-uitzending. Het concept is bekend van eerdere uitzendingen van Zomer in GLD in onder meer Dieren, Hummelo, Drempt en Lieren.

Daarnaast moet het team voor voldoende publiek zorgen bij de tv uitzending (tenminste 300 mensen) en volgen er tijdens de live tv-uitzending nog een aantal opdrachten. Met al die dingen samen kan het dorp 1000 euro verdienen. Dit bedrag willen zij besteden aan een speel-attractie voor de Klarenbeekse Vakantie Speelweek, die wellicht voor meerdere evenementen in het dorp ingezet kan worden.

Vanaf 7.00 uur ’s ochtends komen er items over Klarenbeek in de radio-uitzending van Omroep Gelderland, de tv-uitzending is ’s avonds van 18.20 tot 19.00 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. Het publiek wordt geteld om 18.00 uur. Wanneer er om 18.00 uur minimaal 300 personen publiek aanwezig zijn, is de eerste 300 euro binnen.

De tv-uitzending wordt geopend met een parade waarin het dorp zich zelf presenteert. Ook zit er een item in met de hoogtepunten van Klarenbeek en wordt de uitzending afgesloten met Zomer in Gelderland lied, dat live wordt gezongen door een tweetal Klarenbeekse zangeressen. Kortom, genoeg te zien en te beleven dus.

De live-uitzending wordt vanaf 18.20 uur gemaakt op het parkeerterrein van het Multifunctioneel Centrum (MFC) aan de Bosweg 12 in Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.