Home / Eerbeek / Veteranen- en Klassieke motortoertocht in Eerbeek

Veteranen- en Klassieke motortoertocht in Eerbeek

EERBEEK – Op zondag 21 augustus wordt weer de bekende Veteranen- en Klassieke motortoertocht gereden. Start en finish zijn zoals altijd in Eerbeek. 33 Jaar geleden is deze tocht begonnen met slechts een tiental motoren.

Nu is dit evenement uitgegroeid tot een grote prettige ontmoetingsplaats voor veteranen en klassieke motorrijders.
De start is om 11.00 uur bij restaurant De Korenmolen, Kanaalweg 3 in Eerbeek. Wie wil komen kijken of meerijden met een veteraan of klassieke motor kan zich inschrijven bij Rinus Konink, Hietveldweg 24 B, 7341 AD Beekbergen of e-mailen: m.konink8@upcmail.nl of telefoon 055-5062008. De kosten zijn 10 euro. Voor ieder die de tocht uitgereden heeft, is er een attentie. Ook is er deze dag een show van stationaire motoren en oude trekkers. Kijkers zijn van harte welkom bij start- en finish.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.