Home / Velp / Op vakantie met Dirk Scheele op de Pinkenberg

Op vakantie met Dirk Scheele op de Pinkenberg

VELP – Dirk Scheele is een vaste gast in Openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Woensdag 17 augustus om 14.00 uur is hij er weer. Scheele brengt een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, met veel bekende zomerliedjes. Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders. Dit keer naar een echt zonnig vakantie popconcert.

Met Dirk beleef je volop avonturen. Je gaat op stap met de auto, de trein en het vliegtuig. De kinderen komen terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze echte dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten. Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie Op Stap met Dirk Scheele. En natuurlijk zal Het insmeerlied dat hij geschreven heeft voor de campagne veilig zonnen van het KWF ook te horen zijn. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak !’.
Met zijn liedjes en televisie- programma’s is hij regelmatig te zien op Nickelodeon. Hij heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s uitgebracht.

Dirk Scheele is populair bij jonge kinderen. Maar altijd leuk natuurlijk als oudere broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee komen op woensdag 17 augustus om 14.00 uur in de Pinkenberg in Velp. Een kaartje kost 6 euro in de voorverkoop via www.riqq-rheden.nl en 7 euro aan de kassa. Als je onderstaande bon meeneemt betaal je voor één kaartje 5 euro. Kies op de site dan de optie ‘met korting bon Regiobode’ en neem de bon (geldig voor één kaartje) mee naar het theater.

Bij slecht weer gaat de voorstelling gewoon door, maar dan in de Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7 in Rheden. Informatie hierover op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur op tel. nummer: 026-3641912. Het is goed om bij twijfel altijd even te bellen. – foto: Gerhard Witteveen
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.